Oväntat besök i skrivverkstan

oventat-besok

För mig är ett mål med vår resa, förutom alla upplevelser, också att få tid att skriva böcker. Det är dock inte varje dag det finns tid, det är segling, reparationer, skola, vandring och möten med andra människor som naturligtvis måste prioriteras. Det är nu vi är i ”paradiset”, som lokalbefolkningen säger.

I Marocko och på Gran Canaria kom Slusshandboken till, men förutom boken om vår resa, som jag skriver tillsammans med Margareta, har jag många andra bokprojekt som jag arbetar på.

Min favoritplats att sitta och skriva på är på fördäck. Där finns lugn och ro, men jag kan ändå följa med i vad som händer på ankarplatsen.

För några dagar sedan hände något, så jag var tvungen att sluta skriva. Se här:


Mot Karibien?

I boken ”Mot Karibien?” kan du läsa mer om vår segling. Just nu ger vi den bort helt gratis.

Få boken