Var med på boksläpp: Ett år utan skor

Eventyret prioriteres (2)

Lördag 8. september kl. 15-18 | Skanörs Hamn

“Seglarna som ska korsa Atlanten i en pytteliten båt”
Så beskrev SVT oss inför de sex tv-programmen Familjer på äventyr, där man bland annat kunnat följa livet ombord på Anna Lisa. Nu har vi korsat Atlanten två gånger, och den 8 september släpps Ett år utan skor – en familj på äventyr – boken om vår 15 månaders segling till Karibien.

Kom och festa med oss
Vi hoppas att du vill:

  • Lyssna på vårt miniföredrag och live-musiken (jag lovar att det blir bra).
  • Smaka på vår mat och dryck
  • Prata med oss och alla andra som kommer vara där.
  • Få fina rabatter hos J PERSSON och LINDAS FINGERMAT

Vädret blir strålande, så vi siktar på att vara på gräset bakom J Persson och Lindas Fingermat. Om det mot förmodan skulle komma en liten tropisk regnskur, har vi även hyrt Skanör Falsterbo Sjöscoutkårs klubbhus, men ingången är fortfarande från gräset bakom caféerna.

Det är för alla
Det är för alla, så du får så klart även ta med dina barn, partner, hund, tant, skeppare, chef eller busschauffören från buss 100 till Skanör. Ju fler desto bättre! Det finns mat och dryck oavsett om du är vuxen eller barn, ska köra bil, segla eller åka buss.

Kom till Skanörs Hamn d 8 september kl 15 och få lite av den karibiska stämningen som vi upplevde.

3D-SE