Hjælp os med at få et vindror

Inden vi kan tage afsted på den længere sejltur vi planlægger, er der to store investeringer i udstyr til Anna Lisa vi er nødt til at lave. Den ene er en redningsflåde og den anden er et vindror. Ved redningsflåden er der ingen tvivl – det skal være en Viking. Men hvilket vindror skal man vælge?

Det hollandske vindror Mister Vee Y&B er et af dem vi har kigget på, da det er let og ikke fylder så meget. En gang om året har Mister Vee en video-konkurrence. Den film som får flest stemmer får et vindror. I år er temaet på reklamefilmen ”Light Weight Vreedom” og filmen må maks. vare 6 sekunder. Sådan et vindror vil vi gerne vinde, så vores bidrag til konkurrencen kan du se her:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=nozZ8r6Ou_c?rel=0&w=560&h=315]

 

Det er også noget i det for dig
Foruden at hjælpe os ved at stemme på vores film på mrvane.com, deltager alle som stemmer (d.v.s. dig!) også i lodtrækningen om fine premier.

Store chancer
Der er kun fire deltagere, så vores chance for at vinde et vindror er ret stor. Så please, please hjælp os med at vinde et vindror til Anna Lisa ved at stemme på vores film inden d. 30. januar 2012. Et vindror kommer let op at koste i omegnen af 20-30.000,- kr inden det er monteret, så det vil virkelig være fedt hvis du vil hjælpe os!

Hjælp os med at vinde
Vi behøver din hjælp! Hjælp os ved at stemme på vores film. Det gøres sådan her:

  1. Gå ind på mrvane.com
  2. Længst nede på forsiden, under filmene vises det nuværende resultat af afstemningen under Poll. Vælg her linket Register for at blive registreret på hjemmesiden.
  3. Følg vejledningen i registreringsprocessen. OBS: Ordet som man skal skrive et bogstav fra er winaprize Bagefter får du en mail med dit password. Click på linket i mailet.
  4. Når du er indlogget, gå tilbage til forsiden af mrvane.com F.eks. ved at clicke på det blå link Home længst oppe i venstre hjørne.
  5. Scroll ned under filmene og nede ved Poll vælger du Thomas Veber og trykker på Vote.

Tak for hjælpen!!!
Vi værdsætter VIRKELIG at du bruger et par minutter på at hjælpe os. Skriv evt. i kommentaren her under når du har stemt 🙂