Så kom vindroret

I går ringede DHL om at de havde en pakke til os. Herligt – endelig kom vindroret som vi har vundet!

Efter lidt diskusioner frem og tilbage med Sven Heesterman, producenten af Mister Vee, kom vi frem til, at det vindror som ville passe bedst på Anna Lisa, er en Walt BYO (BYO = Build Your Own).

Først og fremmest er det lavet i rustfrit stål istedet for kulfiber. Det er selvfølgelig meget tungere, men jeg ser en stor fordel i det: Skulle det gå i stykker et sted ude i verden, er det meget lettere at få svejset i rustfrit end i kulfiber. Det kommer dog uden de let anpasselige beslag, da det skal kunne monteres direkte på vores agterplatform. Vi skal altså selv finde nogen som kan svejse nogle beslag til os.

Mange dele
Det virker først lidt uoverskueligt selv at skulle samle det. Der er mange, mange dele:

Men ved nærmere eftertanke, så tror jeg at det er en rigtig, rigtig god idé at samle det selv. Selvom det kommer til at tage en del aftener inde på stuegulvet, så vil jeg, når det er samlet, kende enhver del i vindroret. Skulle noget senere gå i stykker vil det derfor være meget, meget lettere at reparere det selv.

Der er fire poser som den ovenstående med små dele, dimser og dippedutter. Manualen til at samle det er lang, men det skal nu nok lykkes!

Og endnu engang TAK til alle som hjalp os med at gøre dette muligt!