HAJ-kontakt

Denna gången är det Troels som skriver om sina upplevelser i Asilah, Marocko. Vi ligger som tredje båt från kajen, alla andra båtar här är fiskebåtar. På kvällen börjar de med att sälja sin fisk här vid vår båt, sedan tar de sina stora vagnar och drar dem in mot centrum, där försäljningen fortsätter.

Fiskemarknaden
Fiskemarknaden var på piren, det fanns moränor, rockor, gigantkrabbor och HAJAR!!!!
DamDamDaaam

HAJ-kontakt
HAJ-kontakt
Gigantkrabbor
Gigantkrabbor

Moränorna hade bara en ryggrad, inga ben. Det är jätte många katter här, för varje kväll säljer de fisk och när fiskarna (dom som fiskade upp fisken) skär av fiskhuvuden (eller andra delar av fisken) då passar katterna på att ta huvudet (eller annan del av fisken)

Haj och moränor
Haj och moränor
Det finns sååå många katter
Det finns sååå många katter

Sen när vi kom tillbaka till Annalisa då såg vi…en gigantkrabba!!!! på vårt däck!!! Som fiskarna gav till…..ooooossssss!!!!!!!!!!!!!!
Kram från Troels