Et år for egne sejl

Vores venner i s/y Isabella sejlede en Nordatlantisk runde med deres børn. Det er der kommet en dejlig bog ud af.

”Et år for egne sejl” hedder bogen. Her beskriver Rikke den et år lange sejlads ned langs Europas kyst til Madeira, De Canariske Øer, Azorerne og Storbritannien i sejlbåden Isabella.

Når man har læst bogen sidder man tilbage med en udlængsel og en stor trang til at komme ud at sejle igen. Det er en varm beretning som kommer direkte fra hjertet. Hvis man er i tvivl om hvorvidt det er muligt at tage ud at sejle i et år, eller om det er for problematisk at sejle med børn vil jeg varmt anbefale denne bog. I bogen hører man om hvordan familien kommer tættere og tættere på hinanden og hvordan børnene udvikles i takt med at der kommer flere sømil under kølen.

Et år for egne sejle kan f.eks. købes hos Frydenlund