Lite stress, skall det väl vara

Vi har sedan i höstas en lista på kylen med Stora och lite Mindre saker som skall utföras på AnnaLisa. Thomas arbetar metodiskt med detta, de flesta kvällar och helger. Efter en arbetshelg, tillsammans med Karin og Poul, så blev många punkter strukna. Därför blev jag lite förvånad härom veckan när Thomas stressade runt som bara den, jag påtalade att nästan allt är struket på listan! Och ja, det stämmer, men….det finns en lista till, en lista som bara Thomas har.

Mitt nya försvar är att visst är det alltid så innan en hel familj skall komma iväg, visst är det stressigt och helt färdiga det blir vi aldrig.

Vad är då min roll i allt detta? Jag försöker sköta allt det där som bara skall flyta på för en familj på fyra. Mat, tvätt, disk, aktiviteter, glada barn, arga barn mm. Samt att jag ansvara för att packning och hus ordnas.

Till helgen skall vi åter fylla båten med saker för på måndag är det sjösättning! Detta innebär att det blir mer plats ledigt i förråd och på vinden och där har jag planerat för andra tillhörigheter, att få ta plats.

 
  
 Trots att det var grått och kallt för någon helg sedan polerad Thomas och han är alltid lika glad