1 månad

Shit, det är på riktigt, vi är på väg! Nu står det en ställning på däck som masten skall ligga på. Masten skall plockas fram under helgen, först skall masten ses över och sen med lite hjälp skall den upp på ställningen och där säkras.

De saker som vi nu har check på är:

  • Försäkring för båten, AnnaLisa
  • Försäkring för oss i familjen Veber
  • Säkerhetsutrustning ombord
  • Samarbete med skolan
  • Uthyrning av huset, nästan…

Nu är det inköp av den slags mat som kan förvaras länge, tex pasta, mjöl, konserver mm. Vi har även fått möjlighet att redan hemifrån få med oss schampo, balsam, tandkräm, tanken är att det skall finnas så mycket att vi klarar oss ett år! Det tackar vi Engelbrektsboden för, tänk att inte behöva fundera på de inköpen under ett helt år.

Idag har solen strålat och jag har gått runt i trädgården, tittat på alla blommor som börjar växa upp, det är ju detta jag kommer sakna. Men just då, idag, kom jag fram till att jag är helt avklarad med att det tar två år innan jag kommer följa just dessa blommor igen. Jag, vi, är redo att kasta loss.