Stor glädje

I går var det strålande väder och familjen var uppdelad, en del var på judotävling och den andra delen var på hamnen för att, helt otippat, packa upp fler saker samt försöka få bort den svarta hinnan av smuts som lagt sig överallt.

Judotävlingen var ett nöje att få titta på, så många barn som brinner för sin sport! Åker gärna med Troels på fler läger/tävlingar.

I Anna-Lisa lastades all mat ombord som Thomas varit iväg och köpt. Vi tycker det är så skönt att slippa gå och handla så ofta. Vi gör likadant här hemma i huset, se till att ha mycket basvaror hemma, handla inte så ofta.

De första skolböckerna har vi också fått inför nästa läsår. Troels är mäkta stolt över sin nya mattebok! Tänk mamma: ”Jag har fått den först av alla”

Det är superskönt att vi haft ett så trevligt skolmöte med Tångvallaskolan och både ledning och lärare är så tillmötesgående.

Så tillbaka till gårdagens eftermiddag, Mathilda ringer från hamnen och sprudlar av glädje! ”Mamma, här är så fint, solen lyser och det är helt vindstilla, jag bara känner för att vi skall ge oss av nu! Visst kommer jag att sakna mina kompisar, men fatta hur många ställen vi kommer att komma till!”

Äntligen, äntligen, nu är vi fyra stycken som bara vill iväg, som redan är på väg 🙂

  

Troels mattebok till vt 17

  Flyttlådor på väg till AnnaLisa

  Ingen ville stå i kö bakom Thomas 

  Alla är delaktiga