På väg….

Mot Gedser, ja det blir vårt första delmål. Prognosen säger svaga vindar och vi bestämmer att det är dags att lämna Skanör. Jag får erkänna att det känns märkligt att stå kvar på land när AnnaLisa med Thomas och Poul glider ut ur Skanörs hamn.

Jag och barnen kör till Gedser för att hämta upp männen och för att fortsätta genom ett regntungt Danmark för att fira Thomas mamma som fyllt 75 år, Tillykke!

När vi passerat Öresundsbron säger vår kloka Mathilda, ”mamma, du har passen med va?” NEJ, NEJ, NEJ, det har jag inte… Så jag ringer polisen, som också småskrattar, eftersom båda jag och Thomas har id med så skall de kunna slå upp i deras databas att barnen är våra och att vi kan få med dem hem, låt oss se, vi är inte hemma än.

Jag spekulerar tillsammans med Troels om vad Thomas nu skall göra på kvällarna när AnnaLisa inte ligger i Skanörshamn, Troels utbryter, ”pappa skall vara med mig!!”

  

Vårt drömprojekt är på gång

  

AnnaLisa lämnar kajplats 25 i Skanör 

  
På väg mot St:Lucia, ön där vi träffades för 16 år sedan

  
Det blev ett regnigt Gedser, för denna dagen