Bröllopsdag, med familjen på ett och samma ställe!

Så var det dags, den 18 juni hade vi våra biljetter bokade till. Smidigt att flyga 6.45 för då är vi ju framme redan 9.45 i Barcelona. Men vi behöver gå upp 3.45, vedervärdigt! Nu bortser vi från det, samt kaoset på Kastrup där ”en miljon” människor uppehöll sig i Terminal 3. Att resa med stora barn är en fröjd, vi klarar oss utmärkt, lite märklig känsla att sitta där på planet med en enkel resa, no returning.

Flyg

Vi rusade ut till Thomas som stod och väntade på oss i ankomsthallen i Barcelona. Tänk att vi fick vara tillsammans just idag när det är vår bröllopsdag, 11 år.

Under seneftermiddagen kommer  vi till Port lligat, där AnnaLisa ligger, Erik är så snäll så att han kör oss dit. På bryggan får vi tag på taxibåten som kör oss ut till AnnaLisa, nu är vi ombord!

Cadaques

Vi är trötta, men lyckliga, Troels har sett en film, jag har packat ut allt det vi hade med oss ner. Mathilda som tycker att det varit svårast att åka hemifrån har badat, trots att hon aldrig skulle det, det finns bläckfiskar i vattnet. Mathilda har rott, varit och handlat mat med Thomas och nu fixat lördagsmysfika till oss, Mathilda strålar.

Far & Dotter
Far & Dotter

Nu skall Troels se till att kvällens UNO spel blir av, sen är det tack och god natt.
Många kärleksfulla hälsningar från hela fam Veber, nu på ett och samma ställe!