Mathilda skriver

Mathilda skriver dagbok och en gång i veckan skall Mathilda skriva ihop en sammanhängande text. Allt kommer inte hamna här, men här kommer en text från Mathildas sista vecka hemma, den var helt klart intensiv och minnesvärd! Tack alla härliga kompisar som våra barn har!!

Veckan innan. Måndag 13 juni.
Jag vaknade upp och hade ett avtal med Ebba min bästa vän, jag visste inte vad vi skulle göra för hon hade en överraskning. Jag skulle träffa henne kl 15.00, så innan det var jag och mamma och handlade och hade det väldigt mysigt. Nu var det dags att åka hem till Ebba, jag var jätte nervös över vad som skulle hända. Vi satte oss i bilen och åkte någonstans, vi körde in på Emporia, jag fattade ingenting. Vi gick och shoppade lite för att fördriva tiden ( vi älskar att shoppa ❤️) klockan närmade sig halv 5 och Ebba ledde mig till en nagelstudio? Då skulle vi alltså göra manikyr, så dom fixade våra naglar och hade jätte mysigt, efter det gick vi och åt på Max. När vi kom hem hade jag och Ebba mys kväll.Tisdag 14 juni

Idag skulle jag sova över med mina kusiner! Vi kom dit och spelade Wii ( jag älskar mario cart ) Sen hoppade vi studsmatta och hade det jätte roligt. På kvällen skulle selmas ( kusin) föräldrar iväg så vi bestälde pizza, och dukade fint och tittade på Sune på bilsemester! Sen myste vi en massa <3 ! ( inte bästa bilden )

Onsdag 15 juni
Idag skulle jag ta vaccination (spruta ) min bästa vän Lisa var med och stöttade mig, jag var jätte rädd. Efter det belönade vi oss med att gå på espresso house jag drack en frappe cookies and cream, sen handlade vi också med subway kakor och chips! Sen fick vi springa för att hinna bussen hem !! Sen skulle vi sova över, så vi åkte hem till Lisa och studsade studsmatta ( Lisa är bäst på att göra volter) vi pratade även en massa på snapchat med vår bästa vän Annika för hon var i Italien. Jag och Lisa tittade på Adam och Eva som vi gjorde första gången vi sov över! <3


Torsdag 16 juni

Idag skulle jag åka till bakken med min simklubb, vi åkte tåg dit. Det var super roligt, vi åkte frittfall 10 gånger, jag Stella och Felicia det var jätte roligt. Vi åkte även tornado, bärgodalbana, bilar, den vilde mus, ulven, och massa mer. Jag älskar att åka karuseller, alla i vår grupp van en säll (gossedjur) till lunch åt jag pizza, man fick välja själv vad man ville ha, den var jätte god. Vi försökte vinna massa saker men jag van en säl och en klubba. Simklubben bjöd på glass <3 vi kom hem klockan 21.00 och morfar hämtade mig på Hyllie

Fredag 17 juni

Fredagen var en full spekad dag. Först träffade jag min bästavän Ida vi gick en lång runda som vi alltid brukar göra, det var mysigt. Sen åt vi lunch på grillen, där Ida åt hamburgare, och jag kyckling och pommes, efter det var jag med min mormor ett tag och vi hjälpte i huset. Jag åkte sedan hem till Nelly min bästa vän, jag fick massa marabou choklad av Nelly <3 vi myste en massa. Sen skulle jag åka hem till mormor och morfar och äta middag, sen åkte jag en snabbis till Ebba. Ebba fixade mina naglar (hon är bäst på det ) och vi sa hejdå det var jobbigt ( såklart var det jobbigt med dom andra också) sen träffade jag Lisa en snabbis för att säga hejdå det var också väldigt jobbigt. Sen på kvällen var jag jätte ledsen.


Lördag 18 juni.

Idag gick vi upp klockan 03.45. Sen körde morfar oss till flygplatsen, det var väldigt många på flygplatsen. Vi flög 06.45 jag sov lite på flyget. Pappa och Erik mötte oss i Barcelona. Och vi körde till Sant pol de mar där våra kusiner bor och farmor och farfar. Maria angeles hade gjort jätte fin fika. Jag badade även i poolen med Eva. Efter ett tag så körde Erik oss till Cadaques där båten var, vi badade och hade en chill kväll <3