Jagade av vildsvin!!

Jag och pappa rodde in till land för att gå till Cadaques, där handlade vi lite godis och dricka. Vi gick och letade efter wi-fi, men vi snodde en restaurangs wi-fi. opsi. Vi hade jätte mysigt, bara en pappa och dotter kväll! När klockan närmade sig 22.00 så började vi gå tillbaka. Det var varmt ute även fast det var kväll och helt vindstilla. När vi kom till jollen så tog vi våra sopor vi hade haft med, vi började gå upp mot soptunnorna. Pappa sa:
-Titta vildsvin! Jag som aldrig har sett ett vildsvin blev jätterädd men stod fortfarande kvar. Det var en svinmamma och två ungar! Vi stod där ett tag på avstånd och tittade, det kom bilar och människor förbi men dom brydde sig inte. Sen kom två hundar och började jaga vildsvinen.

 Jag sa: -Vi går nu, vi måste gå nu

Så vi började gå. Vi stod i början av bron och gick snabbare och snabbare men jag kände ändå, det händer ingenting för nu springer vild svinen iväg, men så var det inte. De vände och nu jagade svinmamman hundarna. Hundarna började springa ut på bryggan där vi var! Jag fick panik. Pappa hoppade i en random jolle för att inte dom skulle komma åt oss, för vår jolle var längre bort på bryggan. När pappa hoppade i så åkte jollen lite längre ut, jag fick ännu mer panik, men pappa hann snabbt få in jollen till bron och jag hoppade också i……


Resterna av vildsvinens festmåltid

Text av Mathilda