Släkt och vänner

Vi seglar nästan alltid med gäster ombord. Gäster som vi känner väl, släkt och vänner. De senaste 10 åren har Karin, som är Thomas kusin, och hennes man Poul seglat med oss, så har de även gjort denna sommaren. När vi var ute på Cabrera och värmen var som varmast skämtade vi om att vi förra året fick klagomål på regn, kyla och vattentemperaturer på 13 grader, av Karin och Poul och det är därför vi nu erbjudit dem att segla i Medelhavet istället. Kontrasten är total, solen lyser från morgon till kväll, värme på runt 32 grader och vattentemperaturer på 28 grader och inte en regndroppe. Men viktigast av allt är att vi har inga gäster som klagar på varken det ena eller det andra.

Karin och Poul
Karin och Poul

Nu har vi snart seglat runt Mallorca under 1 månads tid och vi fortsätter att komma till otroligt fina ställen.

Deya
Deya
Ankarvik, Deya
Ankarvik, Deya

Den siste juli avmönstrade Karin och Poul och ombord fick vi familjen Dahl istället. Familjen Dahl som vi känt länge och som har två barn som är precis lika gamla som våra. Vilket ös det blev på alla barn, bad, bad och ännu mer bad, utflykter i jolle eller till fots, snorkling, volter från båten ner i det alldeles blåa vattnet mm mm. Båda familjerna hade rustat sig med enormt tålamod och ödmjukhet och vi klarade av det, med mycket väl godkänt, 8 personer ombord på AnnaLisa som är 30 fot, i 1 hel vecka.

Lisa och Alva Dahl
Lisa och Alva Dahl
Måns och Johan Dahl
Måns och Johan Dahl
Vi ser svärdfisk!
Vi ser svärdfisk!

Den 2 aug är det Troels födelsedag, 9 år! Även Poul har födelsedag den 2 aug, 70 år, super tillykke!! Vi lyckas samlas allihopa och Karin och Poul bjuder på pick-nick, på bästa plats med en fantastisk utsikt.

Nu är det bara familjen Veber ombord och det känns som att vi har en stor båt 😉
Vi skall hålla en födelsedag till imorgon, Mathilda 12 år! Efter det lämnar vi Mallorca för att upptäcka nya öar.

Tillykke Poul 70 år! Tillykke Troles 9 år!
Tillykke Poul 70 år! Tillykke Troles 9 år! Fotograf, Lisa Dahl