När migränen ger vika

Redan på morgonen ger jag upp, jag vet vad som är på gång, jag har migrän, det känns som om någon ständigt står och slår mig under höger öga. Detta har jag med jämna mellanrum hemma med, nu händer det inte så ofta. Hemma gick jag och jobbade ändå, nu gick jag och lade mig och sov i 2,5 dygn.

När migränen äntligen gav upp och orken vände tillbaka hade jag nog drömt om kanelsnäckor för det kändes helt realistiskt att baka kanelsnäckor på morgonen. Och gott blev det och det luktar så härligt med nybakat. Nu efter 1 dag så är där inte många kvar, nu får jag drömma om någon ny kaka 🙂

Allt fanns ombord
Allt fanns ombord
27 bullar på en halv sats
27 bullar på en halv sats
Dags för eftermiddagskaffe med Sannsipapp
Dags för eftermiddagskaffe med Sannsipapp
De har lite andra resurser ombord än vad vi har, de kommer med Milkshake!
De har lite andra resurser ombord än vad vi har, de kommer med Milkshake!
Lyxfika :-) Sen kom regnet och vi flyttade ner nio personer i Anna Lisa
Lyxfika 🙂 Sen kom regnet och vi flyttade ner nio personer i Anna Lisa

Vädret är ostabilt nu, det blåser massor och det kommer intensiva regnskurar med jämna mellanrum. Äntligen har vi fått till det med att samla vatten och alla i familjen har stenkoll på hur mycket vatten vi samlat in. 16 liter än så länge, det är i stort vad vi använder under  1 dygn och det är två dunkar mindre att släpa på inne från land.

Nu kan det regna, helst på natten
Nu kan det regna, helst på natten