Vilken historia vill ni höra

Regnet öser ner, det blåser mycket, motorn fungerar inte och allt är skit…ELLER…
Vädret är lite ostabilt just nu, men vi ligger ju i hamn i en supermysig stad där allt som vi kan tänka oss finns att få tag på (utom motorhjälpen). Ja frågan är vilken historia ni vill höra?

Vi kastas mellan dessa två scenario och det blev extra tydligt för mig när vi satt i sittbrunnen, under vårt tält, och pratade med det danska paret på Fair. De är på väg ut i världen och har seglat i en månad. De har seglat över Biscaya och i den Engelska kanalen och det har vi aldrig provat och vi berättade om våra favoritställen som vi rekommenderar dem att besöka.

Så pratar vi om vad man kan råka ut för och då kom vårt motorproblem som vi hade på Tobago upp. Då kunde vi inte heller starta motorn och vi låg för ankar i Pirates bay med urladdade batterier. Stora svall rullade in i bukten och revet låg väldigt nära oss. Vågorna träffade stranden i ett öronbedövande dån och jag hade mardrömmar om att Anna Lisa skulle sluta sina dagar inne på stranden.

Tobago, favoritplats nr 1
Tobago, favoritplats nr 1

Sittandes i sittbrunnen nu skrattar jag själv och säger: ”Så detta är rena lyxproblemet, vi ligger i hamn, vi kan koppla ström när vi behöver och här finns allt runt omkring oss”

Reservdelar är på väg från SeaSea och Marinteknik syd i Malmö, tack Henric Littren

Santiago de Composela
Santiago de Composela
Lyxig tillvaro
Lyxig tillvaro