Raymarine

Paket i hallen
De kom ett stort paket. Den senaste tiden har det kommit många lådor med böcker som vi sen skickat vidare. Men den här paketet var mycket större och tyngre. Efter lite slit fick jag in det i hallen och började undersöka det lite närmare. Det tog inte lång tid innan jag såg att det var från Raymarine. Min första tanke var att jag borde ringa till Thomas och berätta. Det är trots allt Thomas som har ordnat ett fantastiskt samarbete med Raymarine.

Det är bara några dagar kvar till julafton. Det är tillåtet att ha lite hemligheter. Lådorna packades in och placerades under granen.

”Här är ju lådan från Raymarine” säger Thomas, när han helt plötsligt får syn på den under sängen. Thomas har fått ett mail om att det borde ha levererats. Thomas har också muttrat och tjatat om var sakerna är.
”Det är först till julafton” svarar jag. ”Men öppna du den om du inte kan vänta”

I lådan har jag låtit alla tråkiga sladdar ligga kvar. Kartongerna med dess innehåll är borta.

”Du är så rolig” flinar Thomas, samtidigt som han puttar in lådan under sängen igen.

Det blir en härlig julklappsutdelning. Det är inte bara barnen som väntar spänt på sina julklappar, Thomas och Anna Lisa är också väldigt uppmärksamma 😉

God jul