Beställ vår bok nu

Vi gjorde det! Och nu finns boken färdig att beställa.

Ett-ar-utan-skor-cover900
Drömmer du också om att hoppa av ekorrhjulet här hemma för att få mer ledig tid till det du brinner för? Drömmer du om att segla söderut till värmen? Att få komma till Medelhavet eller Karibien? I e-boken Mot Karibien? skrev vi om starten av vårt 15 månaders långa seglingsäventyr.

Ett år utan skor, är inte bara en fortsättning av Mot Karibien? utan en helt ny bok med andra historier och insikter, än de som är med i e-boken. Den 8.e september utkommer Ett år utan skor

“Det är en fantastiskt fin bok. Väl redigerade texter och ett upplägg som drar läsaren med sig vidare in i äventyret!” Så skrev Johan Boström, chefredaktör på På Kryss när han hade läst Ett år utan skor.

Var med från början

I boken kan du följa med ombord på vår 30 fots segelbåt Anna Lisa i 12 000 spännande, roliga och ibland farliga sjömil. Boken är 280 sidor lång och kommer kosta 289,- kr i bokhandeln – men du kan förbeställa den redan nu för bara 225 kr fram till den 2.a aug 2018.

>> FÖRBESTÄLL BOKEN REDAN NU OCH FÅ DEN INNAN ALLA ANDRA <<

Kollage

Ett år utan skor

I Ett år utan skor bryter familjen Veber upp från vardagen för att följa drömmen om ett äventyr till sjöss. Föräldrarna säger upp sig, barnen tas ur skolan och huset blir under 15 månader ersatt med en 30 fots segelbåt. Relationen testas, levnadsstandarden förändras och tvivlen sätter in.

Är det möjligt för en hel familj att leva för 10 000 kr/månad? Kan man titta på YouTube när man korsar Atlanten? Kan barn överleva utan internet? Glömmer vännerna dig när du är borta i över ett år? Hur får föräldrar vuxentid när de bor så nära sina barn?

Familjen Veber var 2017 aktuella i tv-programmet ”Familjer på äventyr” där SVT i sex program följde familjen ombord på segelbåten Anna Lisa. I Ett år utan skor följer du själv med ombord på Anna Lisa i 12 000 spännande, roliga och ibland farliga sjömil. Du följer med till Karibien, i storm i Medelhavet, när utrustningen går sönder utanför Afrika och när seglingen åter är så underbar att allt är glömt.

Kollage2

“Mycket trevligt. Det blir högsta betyg, 5 av 5 segelbåtar” skrev chefredaktören på Search Magazine Anna-Lena Elled till oss efter att ha läst Ett år utan skor.

>> FÖRBESTÄLL BOKEN INNAN DEN 2.a AUG 2018 FÖR 225 kr <<

margareta-thomas-marigot-bay