Vilken fantastisk helg

Vi bjöd in till en grillkväll nere på hamnen, alla fick ta med sig egen mat och dricka. Med denna lösningen räknade vi med att vi kunde hinna träffa alla våra vänner, innan vi ger oss av. Inbjudan blev på FB och eftersom inte alla har koll där så ringde jag bl.a. min bästa kompis Charlotte.

Tacken för det var att hon 5 minuter senare ringde tillbaka och var skitarg på mig, jag fattade ingenting! Charlotte hade ordnat en överraskningsfest för oss på samma dag, samma plats, nästan samma tid… Vi känner oss så hedrade över detta, men det hjälpte inte Charlotte den dagen. Efter en halv vecka var jag förlåten till 50%, efter en hel vecka var jag helt förlåten! Dagen innan hette det ”det är rätt skönt att ni själva skall ta hand om det”

Oavsett vad så var det en fantastisk kväll, sol, vindstilla, grillning och så mycket skratt!

Vänskap och kärlek på hamnen i Skanör. Fotograf, Carin Påhlsson
Vänskap och kärlek på hamnen i Skanör.
Fotograf, Carin Påhlsson

Tack alla som kom! Idag sitter vi här med ett stort leende på läpparna 🙂