Avsked

Vi seglade direkt från Graciosa till Gran Canaria, det innebar att vi hoppade över både Lanzarote och Fuerteventura. Det fanns såklart en anledning till att vi blundade för dessa öar och seglade förbi.

Våra härliga familjer hemma från Danmark, Spanien och Sverige hade meddelat att de ville komma och hälsa på oss.

I 4 intensiva dagar träffar vi farmor och farfar och Thomas bror Erik med familj. Barnens kusiner är jämnåriga och lyckan är total. Vi tillbringar all vår vakna tid på hotellet där familjen bor och vilken lyx, pool, duschar, badkar, god mat, promenader och alla samtal. Vi njuter!

Familjen Jensen Veber
Familjen Jensen Veber
Kusinmys, alla pratar engelska med varandra!
Kusinmys, alla pratar engelska med varandra!
Två som vet hur livet skall njutas
Två som vet hur livet skall njutas

Men så kommer avskeden. Vi vet alla att vi inte kommer ses förrän tidigast till nästa sommar, när vi åter behaga komma hem igen. Familjen är ledsna, vi är ledsna och all ork går ur oss. Vi ror ut till Anna Lisa och bara vilar, sover på soffan och samlar nya krafter.

Bara efter någon dag kommer så mormor och morfar, från Sverige, och lyckan är total igen.

Mormor och Morfar
Mormor och Morfar

Dessutom kommer Thomas kusin Karin på besök och hon bor hos oss på Anna Lisa. Vi har återigen så många omkring oss som vi tycker så mycket om. Det blir bad, promenader, utflykter, spel, mat, skratt och samtal.

Karin och Mathilda pratar hela dagarna med varandra, på danska
Karin och Mathilda pratar hela dagarna med varandra, på danska

 

Men så kommer avskeden och återigen går orken ur oss.

När dessutom nära vänner drabbas av sjukdomar så känner jag ibland att jag bara vill vara hemma, så vara nära, komma inom för att fika eller bara för att finnas där. Men vi kommer hem, till nästa sommar. Då är pengarna slut och alla därhemma lär få dras med oss, så håll ut, vi kommer tillbaka. Tills dess så skall vi njuta här och nu.

 

Troels ohc Farfar
Troels och Farfar
Mathilda och Farmor
Mathilda och Farmor
Tack för härliga veckor
Tack för härliga veckor