Hamnplats

Hur ska vi göra med hamnplats om vi köper ny båt? Det har vi diskuterat mycket här hemma. För vår nya Anna Lisa får inte plats på mitten bryggan där vi alltid legat. Vi vill såklart ha kvar båten i Skanörs hamn, något annat är inte aktuellt. Men blir det några lediga platser i år, det vet vi ju inte.
Att vänta på ett svar och inte veta, är besvärligt, platserna fördelas inte förrän i början av april.

Våra roller här hemma har varit ombytta. Thomas har oroat sig, varit nojig. Jag har varit lugn och konstaterat att det löser sig.

Och visst löser sig allt till slut.

Vi har fått en ny båtplats till Anna Lisa på norra sten-piren i Skanörs hamn som jag skrev kontrakt på lagom till påsk. Rätt nöjda båda två, allt det praktiska här hemma faller på plats. Men någon ny Anna Lisa syns inte till, än så länge….