Idag blir två världar till en värld

Förväntningarna är enorma på att Thomas idag skall komma hem! Ikväll kl 20 skall han landa på Kastrup, om han nu kommer till Lyon där planet går från. Igår kom det fram att det är strejk i Frankrike och transporterna är inte pålitliga… Jag har inte vågat säga något till barnen, jag håller bara tummarna för att de löser sin transport och kommer med planet. Jag sa till Troels imorse att det börja bli tid för honom att duscha, det skulle han göra tillsammans med pappa, för idag kommer han hem!!

Thomas värld har handlat om slussar, i massor, och i Frankrike växer det, växter, alger på slussväggarna. Rätt oläckert när det faller ner på båten under tiden som man slussar.

Slussvägg i Frankrike
Slussvägg i Frankrike

När jag såg denna bilden som Thomas skickade kom jag att tänka på sist vi var på väg till Medelhavet, då åt Troels detta…

Lycklig 2 årig Troels
Lycklig 2 årig Troels

Igår skrämde Mathilda oss, hon föll fel på studsmattan när hon gjorde en volt. Den sköna vilostunden i solen byttes ut mot en tur till Akuten i Malmö. Det är musklerna som tagit stryk och är ömma, så vi fick lättade åka hem igen. Jag har ju hört mig själv tjata om detta med volter, ta det nu försiktigt!!

Hittade en annan härlig bild från vår förra långtur, Mathilda knappt 4 år och Troels 10 mån.

Kärlek
Kärlek

Önska oss lycka till för att Thomas dyker upp ikväll 😉